Termékek tesztelése

Termékek tesztelése

L'oreal Hydra Genius Aloe Water termékminta

2017. július 21. - gabriellapinter

#DRINKFORYOURSKIN

 

Bőröd szomjas? Felejtsd el a krémeket! A naponta itasd és friss lesz a bőr! 

Normál és száraz bőr, vagy normál és kombinált bőr.

Ingyenes termékminta keretén belül lehetőségem van megmutatni nektek a krém utáni életet,mégpedig folyadék formájában.

Igen-igen. Először én is kétkedve néztem,olvastam,hogy mi történt a krémes állaggal? Miért folyadékot kell kenni az arcomra?

Megkaptam a választ a kipróbálása után.

Sokkal gyorsabban beszívódik és felszívódik,mint a krém. Hatását azonnal éreztem. Másnap délig tartott a folyadékmegtartó hatása.

Ne csak kívülről hanem belülről is segítsük a bőrünket: Aloe vera tartalmaz sok A-vitamint, ez javítja a látást, részt vesz az egészséges sejtosztódásban és ezért különösen fontos a szép bőrnek és az erős körmöknek. Ezen túlmenően, a lé a aloe vera biztosítja a szervezet számára az alapvető C és E vitamin, és támogatja a testet a káros szabad gyökök elleni küzdelemben.

Tesztelésem eredményeként bátran ajánlom!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabriellapinter.blog.hu/api/trackback/id/tr512678745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabriellapinter 2017.09.14. 19:47:37

Csabáné Morvai a nyertes. Gratulálok az ingyenes termékmintához. Akik most nem nyertek ne keseredjenek hamarosan jövök újabb Nyereményjátékkal ;)

Margit Kanalas 2017.10.10. 23:06:59

szeretném kipróbálni termék mintát

gabriellapinter 2017.10.13. 10:14:49

@Margit Kanalas: Köszönöm az érdeklődését a termék minta iránt. Sajnos most nem tudok önnek küldeni,de remélem minél előbb hirdethetek játékot,hogy újra más márka termék mintáját is meg lehessen nyerni. Kísérje figyelemmel oldalamat.
süti beállítások módosítása